30 september 2010.

Hej bloggen! Nu har jag äntligen tagit mig tid för lite bloggande. Just nu har jag paus mitt tentläsande. Jag förstår verkligen ingenting av skiten, haha. Det värsta är att jag inte ens orkar bry mig? Usch. Kanske för att forskning och utveckling inte intresserar mig ett dugg.

I tisdags hade vi höstterminens första tent, första hjälpen. Den gick bra och tro mig, jag har verkligen behövt kunskapen efteråt (senast igår ringde jag ett samtal till nödcentralen, kanske berättar om det en annan gång) och kommer garanterat att behöva den i framtiden!

Nu skall jag ägna mig åt lite serier. Ha det bra kära läsare!


21 september 2010.

Jobb jobb jobb jobb. Jobb på daghem, jobb i lägenheten. I två dagar har jag, Patrik och pappa rivit ner ca. 10 lager med tapeter i lägenheten. Tapeter ända från 60-talet! Nu har vi äntligen nått botten, så nästa projekt är att sandpappra och slipa väggen rak och fin. Sedan tapetsera. Jag återkommer. Nu jobb!


19 september 2010.

Som ni kanske har märkt så jobbar jag på min bloggdesign. Jag är ännu inte klar, jag funderar på att fixa en ny header också. Vi får se.

Snart sticker jag, mami och papi iväg på några ärenden. Först skall vi till Jysk och checka in rean som de har, sedan blir det ett besök till lägenheten och fixa några grejer (dörrhandtag, brandalarm osv.) och så funderar jag och mami på att åka en sväng till loppis också. Och ikväll blir det träning. En fullspäckad dag.

Ha en bra söndag alla!


Service.

Min favorittelefon är på service. Det är andra gången nu på lite över ett halvår, suck. Vad har den för problem då? Jo den slår av av sig själv? Det är väldigt irriterande när någon försöker få tag på mig!! "Varför har du av telefon?", "Jahapp, nu har den slått av igen". Blä, jag hatar det. Annars älskar jag min telefon. Jag hoppas de fixar den nu för en gångs skull! Jag kan ju inte hålla på skicka den på service hela tiden. Plus att jag inte alls gillar att ha min gamla telefon.


Lådan som tillhör min favorittelefon, med min gamla telefon (till höger).


CD.

Jag har nyligen bränt en ny cd-skiva till bilen. Det är åtminstone 1 och 1/2 år sedan jag gjorde det senast, kanske mer. Så jag kände att den gamla musiken behövde uppdateras med ny. Här får ni en titt på vad skivan innehåller.


18 september 2010.


Jamie som gör sig redo inför utställning.

Är hemma i Jungsund nu och umgås med familjen. De är bra att vara här medans Patrik är borta har jag konstaterat. Jag får minst lika mycket om inte fler pussar här av Jamie, hehe.

Idag har jag planer på att läsa ut boken "Gömda" (en verklighetsbaserad historia, spännande men hemsk), påbörja ett skolarbete, gå ut och gå och mysa med hundarna och se på tv (alla kanaler sänds gratis fram till måndag).

Men nu hoppade Tindra upp i famnen så nu skall jag ägna lite tid åt henne. Vi hörs.


Rax + Idol.

Gokväll! Jag, Caro, Malin och Laura kom nyligen till vår lägenhet. Vi har varit till Rax och käkat pizza och glass så nu är vi så mätta att vi varken orkar stå eller sitta, haha. Snart börjar Idol så då blir det att bänka sig på soffan under filten och mysa!

Nu skall jag vara social med mina vänner, så vi hörs senare. Puss!


17 september 2010.

Snyft. Patrik packade just resväskan och åkte iväg. Han åker till Sverige idag för att träffa sina kusiner och kommer hem nästa vecka. Jag gillar inte alls att "ta farväl", usch. Fast det bara är några dagar känns det ändå ledsamt. Men snart kommer mamma och pappa på besök, det ser jag fram emot! De får nog mig på andra tankar! Och ikväll skall jag och mina girls ut och äta, det skall bli kul!

Nu skall jag koka kaffe och invänta mitt besök. Ha det!


Jewellery.

Tänkte visa två smycken som jag beställde för en vecka sedan. Hur fina som helst!


Ett halsband till mig..

.. och ett till Patrik.


16 september 2010.

Idag har det varit en tung dag. Jag gick och sova alldeles för sent igårkväll. Det resulterade med att jag halvsov hela lektionen idag, hehe. Ikväll skall jag försöka gå och sova i tid!

Snart är det träning som gäller. Klockan börjar bli mycket nu så det är bäst att jag byter om nu så att jag inte blir försenad.

Ha det bra så länge!


Home sweet home.

Nu är jag hemma! Vi såg på Gossip Girl, 90210 och mumsade på chips och popcorn. Senare kom även Shasso dit och höll oss sällskap medans vi såg på Idol. Det var riktigt mysigt!

Patrik kom hem för en stund sedan, han har varit ute med klassen. Skönt att han är hemma nu så behöver jag inte oroa mig (ni som inte vet, jag är väldigt orolig av mig).

Men nu skall jag läsa några bloggar och sedan blir det läggdags! Det är väckning redan klockan 07.00 imorgon, suck.. Godnatt kära läsare!


Mys.



(Haha, gamla men sköna bilder på mig och bruttan!)

Nu sticker jag iväg för lite mys hos Rebecca. Maria är åxå där!

Ha en skön onsdagskväll!


Tapeter.

Huh, äntligen är jag klar med städandet och matlagningen! Skall snart gå i duschen och sedan traska iväg till Rebeccas för att se på serier och Idol. Men just nu sitter jag och funderar och tittar i olika tidningar med tapeter. Bara vi bestämmer oss för några så skall vi tapetsera om här i vardagsrummet, ser fram emot det! Tapeterna vi har nu är så tråkiga.


Jag gillar den här tapeten. Kanske som en fondvägg?


UGGS.

Storstädningen är igång. Medans jag städar tänkte jag lägga upp bilder på mina nya "Uggs" som jag köpte för någon dag sedan. De är så otroligt varma och sköna!


NEW.


Linne med dragkedja från Carlings.


15 september 2010.

Hejsan! Skolan började klockan 09.00 idag. Vi fick sluta redan efter elva så jag, Rebecca och Sarah åkte in till stan för minishopping. Sarah köpte en skjorta från Gina Tricot till sin svärmor, jag köpte ett linne med dragkedja från Carlings (visar senare) och Rebecca köpte en HDMI-kabel från Anttila.

Nu sitter jag hemma och chillar, Patrik sysselsätter sig med nåt krigsspel på sin dator. Jag borde ta itu med att städa lägenheten men det går inte så bra. Kanske om jag vilar en stund, eller blir jag bara slöare då?


OMG!

Jisses, jag trodde jag skulle dö när jag såg färgen på huvudet! Det var så tjockt och så blont! Jag ville ju bara ha lite olika nyanser i håret och jag har alltid haft problem med att få ljusa slingor eftersom att jag har färgat mitt hår mörkt så många gånger så jag trodde ju inte att detta skulle vara nåt problem.

Men nu efter att ha fönat håret och nu när det håller på att torka ser det nog rätt okej ut. Slingorna smälter in i håret och syns inte alls lika bra som jag föreställde mig när blonderingsmedlet var i, och tur det! Kanske det kommer upp någon bild imorgon? Vi får se.

Nu skall jag och älskling äta spagetti med köttfärssås, vi är vrålhungriga båda två!


Haircolour.

Huh, vilken dag! Skolan slutade först klockan 16.00 och efter det åkte jag hem direkt och började laga mat. Det blev spagetti och köttfärssås med chili, njam! Maten hann knappt smälta innan jag stack iväg på träning och nu sitter jag hemma med blonderingsmedel i håret! Patrik slingar håret på mig och jag har färgat hans hår mörkare. Så dit for halva kvällen! Hans hår blev mörkt och fint men får se hur mitt hår blir. Blonderingsmedlet skulle vara i håret i hela 40 minuter! Har jag nåt hår kvar efter det? .. Det återstår att se! Jag återkommer!


14 september 2010.

Godmorgon alla! Jag kom just ur en kall dusch så jag skulle vakna ordentligt, brr. Vi börjar först kvart över ett idag men jag bestämde mig för att inte sova bort dagen, vilket slöseri? Istället tänkte jag plocka upp i lägenheten, kanske tvätta, gå på stan en sväng och träffa Rebecca. Matilda, hänger du med? Haha, jag ringer dig!

Nej nu skall jag aktivera mig! Plattången ligger på golvet och vem vet, kanske den lämnar snygga märken i golvet snart om jag inte gör nåt åt det..


What a difference!

Checka in vår nya balkong som blev klar idag! Tyvärr hittade jag ingen bild från den förra vi hade. Men ni som inte vet hur den såg ut, jag säger bara, den var pytteliten (typ 1 kvadratmeter) och opraktisk! Men den nya är helt underbar i jämförelse med den gamla! Stor, nymålad, trägolv och inglasad.





Tuff träning.

Gokväll! Jag kom just ur duschen efter en så hård träning att lasangen jag åt idag tänkte komma upp, usch. Det är som att man tar i lite extra när det är tävlingar (vi hade olika staffetter idag). Men nu efteråt känns det rätt skönt!

Snart är det idol som gäller! Skall titta vad jag hittar för nåt gott i skåpen och sedan krypa upp i soffan framför tv:n med älskling! Ha en skön måndagskväll kära läsare! Puss.

Uppdatering: Va faen?! Det kommer ingen Idol ikväll, istället kommer det The Biggest Loser. Nåja. Det duger väl!


Vampire Diaries.

Yes, nu har Vampire Diaries börjat igen! Varje fredag kommer det ett nytt avsnitt att ladda ner. Ni som inte sett Vampire Diaries tidigare, jag rekommenderar er att börja se!



NEW.

Vi har köpt en ny TV! Det blev en LG 50 tums plasma TV! Det enda som fattas nu är bara ett hemmabio och ett playstation 3!


En jämförelse av vår gamla och nya TV.

Den nya TV:n. Den ser inte lika stor ut på bild som i verkligheten. Men ni kan ju jämföra den med TV-bordet så kanske ni får någon sorters uppfattning?


Björn Axén - Straight and Curl.

Jag har slösat pengar på en plattång! Men inte vilken plattång som helst! Detta är en av Björn Axéns plattångar som är specialiserad på att göra håret både rakt och lockigt. Och jag kan säga er att den är jävligt bra!

Den kommer från Kicks och ser ut så här..

Orginalpriset på den är 70,50 men tack vare ett erbjudande och en rabattkupong blev den min för endast 48,40!


13 september 2010.

Hej bloggen! I'm back! Vad hände? Jag tror att skolstarten förde med sig en två veckors bloggtorka? Jag skall verkligen försöka komma in i den gamla vanliga rutinen nu och åtminstone skriva ett inlägg per dag!

Idag har jag varit ledig från skolan hela dagen, skönt! Jag och älskling tog sovmorgon och åt frukost först efter klockan tolv, hehe. Patrik tog ledigt idag eftersom att han har en sån hemsk förskyldning, hoppas inte jag får den.

Annars har dagen hittills bestått av lite shopping. Den här söta korgen köpte jag till min fön, locktång och plattång så att de inte skall trilla ivägen mera.


RSS 2.0